14 maart 2005 - vallen en opstaan
Door: Gregor
Blijf op de hoogte en volg Gregor
14 Maart 2005 | Verenigde Staten, Boston
weer een berichtje uit de US.
Momenteel liggen de meeste van jullie al lekker onder de wol. Hier is het net donker.
Ik heb vandaag eigenlijk de hele dag gereisd. Vanochtend redelijk vroeg vertrokken vanuit Hoboken (New Jersey) naar New York (ongeveer 10.00), maar heb daarna in New York helaas een aantal uur moeten wachten voordat ik de goeie bus had naar Boston/Framingham.
Hoe dan ook, ben eigenlijk pas een uurtje hier in mijn hotel, en moet mijn koffer nog gaan opruimen.
Ik vind het eigenlijk best wel relaxed, zo´n busrit van 4-5 uur met Greyhound/Peter Pan. Op zich zijn het relatief luxe bussen, en ze rijden lekker relaxed maar toch niet traag. Ideaal moment ook om weer even door de laatste cd aanwisten te gaan.
Afgelopen zaterdag wezen skiën in Mountain Creek (1 uur van New York), met Jolande, een vriendin van me die in New York (Philips expat) woont. Erg gezellig en gaaf, maar ook redelijk vermoeiend. Bijgevoegd vinden jullie enkele foto´s, waarvan ook enkele van de terugrit naar NY.
De pistes waren niet extreem moeilijk, dus een beginner als ik kon zich (weliswaar met veel vallen en opstaan) toch nog redelijk goed redden.
Toch wel erg gaaf dat skiën, wil ik eigenlijk toch wel vaker gaan doen..
Het weer was ook erg goed, zonnig. Hier in Boston ligt nog altijd een hoop sneeuw (het lijkt alsof het maar niet wil wegsmelten..) terwijl de temperatuur toch niet meer zo extreem koud is.
Nou, als afsluiter, deze week wordt hopelijk bekend waar ik komend half jaar zal gaan werken. IBM US heeft me (wederom) gevraagd of ik wil blijven (dat zou inhouden Boston, Minneapolis en Philadelphia), terwijl IBM Nederland wil dat ik naar Denemarken ga.
Ik heb hierbij aangegeven in beide geïnteresseerd te zijn, maar dat de US wel de voorkeur heeft (met als enige reden eigenlijk het feit dat ik al jaren ben aan het proberen om in de US te werken).
Hoe dan ook, allerlei politieke spelletjes spelen er binnen IBM en bij de klant, en ze zoeken het maar uit. :)
Nou, met Dumb and Dumber (met Jim Carrey) op de tv, de groeten vanuit Boston, USA.
Hopelijk gaat het jullie allemaal goed!
veel liefs,
Gregor
14 Maart 2005 - 10:21
Ron:
hallo gregor,
ik ontdek net je mailtje..
volgens mij lig jij nu onder de wol en ben ik aan het studeren, (ben
begonnen met organisatiekunde en hoger personeelszaken) ...moet wat doen
anders wordt het leven als werkeloze te goed, te meer daar het weer hier
beter gaat worden ...ca. 18 graden C.....
leuk idee....deze berichten......
maar het zou nog leuker zijn als je wat foto's met je telefoon voor ons
thuisblijvers zou maken....van het bedijf waar je bezig
bent......stadsbeelden....landschappen.........als het moet van de collega's
(vrouwen) enz.
gr. ron gerritsma -
14 Maart 2005 - 16:06
René Colin:
Hi Gregor,
Are you still with IBM?
Enjoying the states?
Still with AW. Life good. Just bought a property in Twickenham, London.
Move 8 April!
Supply chain go live with Fines at the end of April. I have just got back
from Stoneywood and have no more travelling for at least 2 months. Hooray.
Many thanks
René -
14 Maart 2005 - 18:44
Roger:
Hallo Gregor,
Ik ben blij dat alles goed met je gaat!
Het is toch sneller om met de auto vanuit Boston naar NY te reizen dan met
de bus.
Hoe ontwikkeld zich de relatie en hoe gaat het met Jolande?
Leuk dat je nog even bent kunnen gaan skiën.
Bij ons is hier alles oke (behalve het weer natuurlijk, griep is gelukkig
over) en de reis naar de VS heeft mij goed gedaan en was een ware
ontspanning voor mij om bepaalde dingen te verwerken cq. te vergeten en even
mijn werk te vergeten.
Met betrekking tot de fotocamera die we voor mijn kennis in NY hebben
gekocht nog het volgende. Die winkelbediende was nogal aan het aandringen om
een grotere geheugenkaart aan mij te verkopen maar nu blijkt dat wij zonder
meerprijs een geheugenkaart van 512 MB hebben gekregen.
Ik ben eens benieuwd waar je nu gaat werken!
Als je in het land bent hoor ik je wel weer of zie ik je wel. Moet ik nog
die concertkaart overnemen?
Roger -
15 Maart 2005 - 00:24
Boston Girl:
Kort berichtje van mij omdat ik weet hoe leuk het is reacties van je vrienden te zien op je site als je zover weg bent! Het ski-tripje was inderdaad erg leuk en ik vind dat je je enorm goed kan redden op de lange latten! Keep us posted over je nieuwe project!
Groetjes Jolande -
15 Maart 2005 - 14:34
Mar-kwel:
ha gregor
de fotos en je commentaar verraden een hoog michael stipe gehalte.
question: wanneer verschijnt Der Gregor nou een in een IBM tv spotje ?? -
18 Maart 2005 - 12:46
Roland:
Politieke spelletjes bij IBM ??????